Van még pár frissnek számító infóm, amiket nem akarok külön bejegyzésekben tárgyalni, mert ahogy a cím is mutatja, ezek még csak morzsák és semmi preview, vagy bővebb infó nincs se a megjelenésekkel kapcsolatban, se egyébbel.

Az első ilyen Re-Style-lal  kapcsolatos. Való igaz már kezdtem is hiányolni mivel úgy eltűnt az utolsó lemeze óta. És annakk már lassan 2 éve... Azonban nemrég olvastam egy fórumon, hogy hamarosan visszatér 4 új számmmal. A számcímeket közzétették, de azt, hogy ezek melyik label alatt (sanszosan MOH), és hogy mikor fognak megjelenni nem lehet tudni.  Ha lesz olyan jó mint a MOH059, akkor mindenképpen kötelező darab lesz!

Re-Style - Asskicked
Re-Style feat Masters of Noise & MC Tha Watcher - Vision
Re-Style - Sacrifice (Dr Z Vago Remix)
Re-Style - Cut The Tension

 


 

Másik jónak hangzó release Nexes nevéhez fűzödik, aki nemsokára megjelenteti első önálló vinylét a Neophyte Records-on.

NEO041:
A1: My Music
B1: Unstoppable
B2: The Sign (feat. Tha Playah)

A három szám közül a My Music, valamint az Unstoppable már rákerült 1-1 albumra a közelmúltban, így azokat meghallgatva lehet következtetni, hogy mégis mire számítsunk nagyvonalakban. Azonban a B2-ről ezidáig nem hallottam, viszont pozitív hatású a zárójelezett rész, vagyis hogy Playah-val együtt alkották. Az eddigi közös számaikat tekintve azt kell mondjam, hogy mindenképp bizakodó lehet az ember, hiszen gondoljunk akár a The One-ra, akár a True To Tha Game-re, mindkettő zseniális szám.

Ha már Nexes-ről írok, akkor itt jegyezném meg, hogy egyre szimpatikusabb nekem ez a srác, ugyan mostanában főleg remixeket csinált, de azok egytől egyig kiválóra sikerültek, ezen felül egyre több buliba hívják zenélni és nem kérdéses, hogy egyre feljebb kerül a ranglétrán...

 

 


 

Mivel nem vagyok valami nagy DNA fan, ezért eredetileg nem is akartam ezzel kapcsolatban írni, de aztán úgy gondoltam, hogy ha külön bejegyzést nem is, de egy pár sort azért írok a 2 új Special lemezükről.

 

A1. E-Noid - DNA theory


A2. Negative A - Koksoccer fuck you (E-Noid remix)


B1. Darkcontroller - Conscious world (Negative A remix)


B2. E-Noid - Dawn of a new era 

 

 

 

A1. Negative A - White fluids of DNA


A2. E-Noid - Mixmaster


B1. E-Noid - I don't give a damn


B2. Krad Evitagen - Psychos, sadists & rapists (bonustrack)

 

 

Ahogy a tracklist-ből is látszik szó sincs új számokról, hanem a Most Wanted DNA számokat pakolták rá két lemezre, így kedveskedve a rajongóknak. Megmondom őszintén, hogy így, hogy nem igazán vagyok oda a DNA-ért, még így is bejön a tracklist, hiszen tényleg igazi klasszikus zenéket tartalmaz mindkét lemez. Mindenesetre jó húzás volt részükről újra kiadni a legjobb számokat 2 lemezen, biztos viszik majd mint a cukrot :)

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr100905753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása