Meccano Twins - Unnecessary Sacrifice

[TRSE026]

A1 - Unnecessary Sacrifice - 05.33
A2 - Dissolution - 04.54
B1 - Magnitudo - 05.38
B2 - Beta Release - 05.27

Pontosan 1 hónappal ezelőtt írtam róla, hogy jön az Traxtorm lemez és végre eljött a pillanat, hogy kiadták! Mindig örömmel várom az új Meccano számokat, hiszen számtalanszor bizonyították már, hogy mennyire jó, egyedi zenéket kéepsek alkotni.

A lemezre került számok közül hármat már ismerhetünk jó régóta (szerintem már több mint 1 éve jelent meg az AOF vs Meccano lemez...), de vinylre eddig még nem kerültek fel. Ehhez a háromhoz azonban csatoltak egy újat is Unnecessary Sacrifice névvel. 

A preview alapján egyértelműen jó darálósra sikeredett, ahogy azt már megszoktuk az ikrektől. Mondjuk személy szerint a tetszési sorrend nálam a következőképpen alakul:

  1. Dissolution
  2. Magnitudo
  3. Beta Release
  4. Unnecessary Sacrifice

Persze lehet, hogy ha majd meglesz teljesben és többször meghallgatom  a címadó dalt előrébb kerül a listán, de addig ezen a lemezen ez tűnik a leggyengébbnek.

Összegzésként csak annyit mondanék, hogy egy musthave vinyl minden rajongónak és asszem már  meg is van, hogy mi lesz az (egyik) névnapi ajándékom :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr40830223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása