(T3RDM155) Promo Type 010A - My Future Destiny

A1 Promo - My Future Destiny
A2 Promo - My Beating Drum
B1 Promo - This Is How We Rock
B2 Promo - Rhythmics Of A Badboy

Eredetileg az előző post végére akartam beszúrni ezt a lemezt, de rájöttem, hogy csinálok egy külön postot neki és leírok benne egy-két más Third Movement-es infót is.

Talán kezdjük el a lemez értékelését a külsejénél kezdve: Jáj de fájóan csúnya ez a borító még mindig gyáááj... Esküszöm amint megérkezik össze fogom firkálni vagy nemtom, de ez a design kegyetlen szarra sikerült :D Még szerencse, hogy amik a korongon vannak, azok kárpótolnak mindenért. Pontosan azok a számok kerültek rá, amik nekem a legjobban tetszettek (leszámítva talán a B2-t). Jah, amúgy elég vicces, hogy se a TTM oldalán, se Promo oldalán nincs semmi tracklist, illetve rendelhetőségi infó erről a lemezről, de ahhoz képest neten már fennt van maga a lemez, szóval ez elég nagy LOL. Gondolom nagyon el vannak most foglalva a Third Movement-nél az 5 éves Club r_AW bulikkal, úgyhogy azért nem kerítettek eddig olyan nagy feneket ennek a releasenek. Annyit azért odaírtak az oldalukra, hogy jövő héttől rendelhető, úgyhogy gondolom ha kiheverték a hétvége fáradalmait akkor majd jelentkeznek bővebb infőkkal.

Mindenesetre ez a vinyl történetesen felvet bennem néhány kérdést:

Először is, ha ez a 155-es sorszámot kapta, akkor mi lesz a 154-es? Ugyanis Wishmaster lemeze 153 volt. Ugye terjengőben van egy hír miszerint jön Promo és Producer Pro 2-je, úgyhogy sanszosan talán az lesz majd a 154. Mindenesetre nem ez lenne az első eset a TTM történelmében, hogy nem sorrendben adják ki a lemezeiket.

Második kérdés, ami felmerült bennem, hogy vajon ennek a releasenek lesz-e a szokásos "színes alcíme". Remélem, hogy azért mert a 10. darabja a Type kollekciónak nem szakítanak ezzel a hagyományukkal, mert tök ötletesnek találtam, hogy minden Type kapott 1-1 jelzőszínt.

Végezetül már csak az a kérdés maradt hátra, hogy vajon a 10B mikor fog napvilágot látni, illetve melyik számok fognak rákerülni. Ha csak a Quality Control-ról pakolnak rá számokat, akkor persze nem kérdés, hogy a Fuck That Mashup, a Rising Out Of The Dark, Taking Your Life és a Promo For President fog rákerülni és esetleg, ha ráfér, akkor el tudom képzelni, hogy ráteszik poénból az Asian Drum Lesson-t is. Persze, ha addig gyárt Promo új számot, akkor megdőlhet ez a tracklist. Én mindenesetre alig várom őket!

Kicsit elkanyarodva a Promo Type-októl megjegyezném, hogy nagyon kíváncsi vagyok, hogy a Pro 2-re milyen számok fognak felkerülni. Egyértelmű, hogy az egyik a Refuse To Recognize lesz, de a többiről halvány lila gőzöm nincs, tuti, hogy valami unreleased számok lesznek és csak remélni merem, hogy lesznek köztük olyan jó számok, mint a Mark Of High Renown, ami a mai napig az egyik kedvenc számom az ilyen elvontabbak közül. Mellesleg az Unfuckwithable is igencsak jó muzsika, emlékszem nagyon meglepett engem Promo, hogy ilyen számot készített, de szerintem ezzel nem vagyok/voltam egyedül. Bízom benne, hogy mindketten hozzák a formájukat és olyan számokat hoznak össze, amik majd elnyerik a tetszésemet. 

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr381074648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása