Remek 2 új infóval szolgálhatok a Traxtorm label, illetve Tommyknocker kedvelőknek! Most olvastam, hogy olyan remekül érezte magát a legutóbbi buliján Tommy, amikor TMC volt az MC, hogy a set után megdumálták, hogy csinálnak egy közös számot! Azt nyilatkozta, hogy mivel ez egy különleges kooperáció kettejük közt, ezért a számnak is különlegesnek kell lennie, olyannak, aminek igazi mondanivalója van a külvilág számára, de egyelőre többet nem árult el...
Azt is hozzátette a mi Tommynk, hogy a legújabb számában, (amit nemsokára meghallhatunk a hamarosan megjelneő Always Hardcore lemezen) is hasonló gondolatok jártak a fejében, amikor megalkotta. Konkrétan a lyrics mondanivalója azt fogja sugallni, hogy, habár mi emberek civilizáltnak valljuk magunkat, mégis folyamatosan olyan negatív dolgokat cselekszünk amivel saját társadalmunknak ártunk. Gyakorlatilag egy egyenes kritikával fogják illetni azt a korrupt, zavaros rendszert ami jelen van napjainkban a világ összes országában.
Ennyit tett még hozzá a hírhez: Who’s the real criminal? (ki a bűnöző valójában)
Szóval sanszos, hogy valami hasonló lesz a szám címe és remélem nem várnak már sokáig az Always Hardcore piacra dobásával, amiről mellesleg itt már beszéltem egyszer.

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr68788507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása