Új autónk

Címkék: saját 2008 jogosítvány jogsi 0 day

2008.12.23. 19:18

Nos mondhatni, hogy megjött a jézuska (ismételten), hiszen új autót vásárolt a család. Kérdezhetitek, hogy ha nem az enyém, akkor miért is írok róla? Hát csupán azért, mert az úgy volt tisztelt bíroság, hogy anya nem akart saját maga miatt autót venni, de ha már a kisfiának jogsija lesz, akkor az már egészen más szitu, ha kettőnk miatt kell autót venni. Valahogy így tudnám leírni az autóvásárlásunk rövid sztoriját :)

Kellemes meglepetésben volt részem, amikor tegnap közölték anyáék, hogy ha minden jól megy, akkor ma már lesz mégegy autónk. Akkor esett csak le az állam, amikor megnéztem, hogy a tervezett "fapados" autó vásárlása helyett milyen extrákkal teletömött a kocsi amit kinézett apa. Ez így első autónak igencsak komolynak mondható, a részletekért nézd meg a képet :)

Szóval most aztán minden okom megvan, hogy sürgessem a jogsi letevését, hiszen egyből lesz mibe beülni!

Mivel sötét volt már, amikor hazaértek vele, így képeket még nem csináltam, de majd holnap világosban lefotózgatom kívülről-belülről :D

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr91838846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása