Promo - Quality Control

[T3RDM0152]

 

DISC 1
01. Promo – My Future Destiny
02. Promo – Rising out of the Dark
03. Promo – Always Futile
04. The Wishmaster & Promo – Silence surrounds me
05. Promo – This is how we rock
06. Promo – From deep within’
07. Promo – The Tablet
08. Promo – Follow my Movement
09. Promo – Weapons of Divine Temper
10. Promo – The Grower
11. Promo – Fuck that Mashup
12. The DJ Producer & Promo – Mark of high Renown

DISC 2
01. Promo – Asian Drum Lesson
02. Promo – My beating Drum
03. Promo – Battling Ignorance
04. Promo – Your love is gone
05. Promo – Rhythmics of a Badboy
06. Promo – Time to Shine
07. Promo – Promo for President
08. Promo – Taking your Life (with a song)
09. Promo – Back on the Map
10. Promo – Running against the Rules (D-Passion Remix)
11. Promo – Different breed of Men (Meccano Twins Remix)
12. Promo & The DJ Producer – Refuse to recognise

Végre megérkezett Promo új albuma, amiről már a februári hírlevelükben elejtettek egy-két hírmorzsát. Most már azonban van hozzá tracklist is, borító design is, csak preview-ek nincsenek még egyenlőre. Pedig már kurva kíváncsi vagyok arra a Mashup-ra, meg a Producer-rel és Wishmaster-rel közös számukra. A második CD-n a 7-es számnak milyen címe van már? Tök mókás szerintem, vagy csak nekem tetszik ennyire? :D

A lemez felépítése hasonlít a Revolutionist albumához, vagyis vegyesen találhatunk rajta  dallamos mainstyle-t, valamint a durvább, elvontabb Promo féle hardcore-ból is akad rajta bőven.

Nagyon örülök neki, hogy a 24 számból 11 ezeddig ismeretlen, nem hallhattuk még őket és ezeknek az új Promo számokat mindig nagy izgalommal várom! Így látatlanban nem tudom, hogy milyen fajtáúk lesznek az adott trackek, azonban szinte biztosra veszem, hogy lha felfedezhetőek lesznek bennük a tipikus Promo-s vonások (márpedig miért ne lennének?) akkor igazi bomba lemez lesz ez az ilyen fanatikusoknak mint én. És egy jó albumot mi szokott követni? Hát vinyl! Az a része pedig mégjobban izgat talán, mint maga az album.

Be kell viszont valljam, hogy szerintem ez a design nagyon (mit szépítsem?) szarra sikerült... Elég bénán néz ki így kicsiben, úgy fest szegény Promo mint valami 70 éves öregasszony és nem hiszem, hogy nagyobb felbontásban szebb képet mutat majd, de hát majd meglátjuk... De hát végülis nem a borítót kell nézegetni, hanem a lemezt hallgatni :)

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr62985398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F34R 2009.03.07. 18:28:44

Kíváncsi vagyok én is már mit alkotott nagyon és tényleg valóban úgy néz ki mint kb nagyanyám kendőbe XD
süti beállítások módosítása