Örömmel jelenthetem be, hogy új producert köszönthetünk a Traxtorm records színeiben AniMe személyében. A csinos olasz hölgy nemrégiben zenélt a "The Hardest" elnevezésű Sonic Solution által prezentált bulin, és a partyvélemények mind pozitívak voltak vele kapcsolatban. Most, hogy bebiztosítsa magát a Traxtorm-nál, kiadja első saját lemezét is hamarosan. Egy rövid kis preview-t is közzétett az egyik számából, ami nekem személy szerint marhára bejön, nagyon dallamos és mégis kemény, tipikus amit a Traxtormtól elvárhatunk, így úgy érzem, hogy nem lesz kakukktojás az olasz label-nél! Ha valamivel ki fog lógni a többi producer közül, az csak a női mivolta lesz, de zeneileg ahogy említettem nagyon illik hozzá a stílus és bízom benne, hogy sikert fog aratni, és hamarosan gyakrabban fogják bulikra is hívni. Egy tuti, hogy ha az összes száma legalább ilyen jó lesz, mint amit most csinált, akkor nagy rajongó táborra fog szert tenni!
Hallgassátok meg ti is a rövid kis előzetest:

AniMe - Concentrate (preview) 

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr19808105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F34R 2008.12.07. 17:25:04

Úristen kurva jó nő , kurva jó track nemképzeltem volna hogy csaj ilyet össze tud rakni bár erősen a traxtormosok keze is benne van nem baj remélem nemsokára olyan híre lesz mint Korsakoff-nak vagy Day-Mar nak:P
süti beállítások módosítása